Bedrijfsbootcamp


Bedrijfsbootcamp Voor bedrijven die willen investeren in de gezondheid en welzijn van het personeel, hebben wij een uitdagend programma. Bootcamp is het ultieme antwoord op deze vraag. Naast een positief effect op de algemene fitheid zijn de DBJ bootcamps ook een uitkomst voor het bevorderen van de teamspirit.

Onze trainingen duren 60 minuten, dit is inclusief een warming-up en een cooling-down. In de bootcamp zitten onder andere cardio (kick)boks elementen, looptraining en teambuilding oefeningen verwerkt. We beginnen een reeks altijd met een nul meting, zodat we de bootcamp goed kunnen afstemmen op het niveau en wensen van de deelnemers. De bootcamp is altijd op of rond de werkvloer, de gelegenheid tot sporten is hierdoor altijd dichtbij.

Voordelen werkgever:

 1. Daling ziekteverzuim
 2. Minder (uitval door) rugklachten en RSI
 3. Meer ontspannen en minder gestrest personeel
 4. Gezonder, fitter en productiever personeel
 5. Grotere binding en grotere aantrekkingskracht op de arbeidsmarkt
 6. Een positief imago van het bedrijf
 7. Bevordering van de communicatie tussen medewerkers van de eigen en andere afdelingen

Voordelen voor werknemer:

 1. Sporten op/rondom de werkvloer
 2. Professionele begeleiding
 3. Meer energie, kracht en conditie
 4. Sporten op eigen niveau
 5. Plezier

Niets heeft zo’n positief effect op de team spirit als collectief sporten. En dan blijkt bootcampen – lekker buiten in groepsverband werken aan de conditie en kracht – de beste methode. Collegialiteit staat in onze lessen centraal. Elkaar helpen het gezamenlijke doel te bereiken, individuen waarderen om wat ze ter tafel brengen in de groep en elkaar motiveren én inspireren om net even wat harder te gaan voor het bedrijfsbelang. Teamprestaties verhoog je namelijk door er samen voor te gaan. Neem barrières weg en bouw met The Bootcamp Club warme relaties tussen personeelsleden.